Males pràctiques a Casa Ametller

Ahir vaig tenir una mala experiència a Casa Ametller. La cosa va anar així.

Tornava a casa després d’una jornada a la seu de CCOO sobre els plans de pensions d’empleo i les inversions socialment responsables bastant densa, i venia pensant en moltes coses, algunes indignants, com en aquell entorn informar, sense ruboritzar-se, que la diferència mitjana entre el salari més baix i el més alt a les empreses de l’IBEX 35 és de 1 a 123, o sigui que si el salari mensual del que menys cobra és de 1.000.-euros, el del que més cobra són 123.000.-euros. I totes aquestes empreses, bancs especialment on la diferència deu ser major encara, tenen la seva certificació de responsabilitat social corporativa. Però en quin món estem! Realment el seu concepte d’ RSC (i és l’oficial) és mooolt diferent del meu.

En aquestes estava quan entro a Casa Ametller a comprar fruita. Soc jo qui va al mercat i a comprar el fresc en general així que conec bastant els preus de gaire bé tot i miro de comprar bé, bo i barat. Casa Ametller la tinc just sota de casa així que és difícil resistir-se a la comoditat. Tenen una oferta de safates de nespres embolicades en plàstic de 2 per 3 euros, però prefereixo els nespres de 4,89.-euros/kg perquè són més grans, més madurs, menys tocats i puc triar jo. Veig unes cireres molt maques que diuen de “collita pròpia” a 0,99 que també puc triar jo i penso, per fi tenen alguna cosa “sense intermediaris” de veritat i per això les tenen tan barates, així que carrego kilo i pico, doncs a casa gusten molt. Amés compro pomes golden “antiga” que tenen molt bon sabor, son del Pirineu i aguanten força.

I quan arribo a la caixa, oh sorpresa, el compte puja més de 27 euros. Eiiin?? Com és possible? Miro i el preu de la pissarreta de les cireres era 0.99 euros els 100 grams!! O sigui 10 euros/kg, vaja. M’he cagat en tot!! AIXÒ SE’N DIU MALA PRÀCTICA de Casa Ametller. Tècniques comercials ENGANYOSES per amagar cireres de “collita pròpia” a preu de caviar del Caspio.

Mira per on pensava fer un article sobre l’escala salarial de l’IBEX 35 i l’he canviat per aquest sobre les males pràctiques a Casa Ametller.

Com diu el meu estimat Joan Tardà: “Ho sento, però algú ho havia de dir.”

3 pensaments sobre “Males pràctiques a Casa Ametller

 1. Les cireres que pots trobar a la nostra botiga a 0,99/100g són d’un calibre 30-32 és de la varietat Nimba, dura i dolça i en surt molt poca producció. És un tipus que costa trobar al mercat ja que n’hi ha molt poca producció.

  També en tenim una altre dura i dolça però que és més petita i que la venem a 0,29€/100g.
  Pensem que donem la millor opció del mercat en quant a preu i també tenim una cirera molt especial per als clients més exigents, i que gràcies a la nostra labor de productors la podem tenir a casa nostra.

  M'agrada

  • Hola:

   Les cireres estan molt bones efectivament. El que no va agradar és posar-les a 0,99/€/100 grams, és una pràctica comercial pensada en confondre al client, fent-li creure que són més barates.

   I és aquest tipus de pràctiques el que no m’agrada trobar, vull anar a comprar amb confiança, sense haver d’estar pendent de si m’estan camuflant unes cireres cares, en aquest cas.

   Ben cordialment

   M'agrada

   • Eso con los precios… Pero si vieras cómo tratan al personal…. Entenderíamos mejor las malas prácticas….
    Para fruta buena que llega del mismo sitio… Mercabarna la puedes encontrar en cualquier supermercado…..
    Casa Ametller compra diariamente en Mercabarna a excepción de alguna fruta como puede ser las mandarinas 24h.
    El resto o casi el resto llega de Mercabarna…. De otras paradas…
    Así que si quieres hacer trabajo de investigación…. Es mejor comprar fruta de área de guisona…. O ir y ver la etiqueta del fabricante y mirar distribuidor e investigar un poco más…. Ahí lo dejo

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s